(Castellano) Nueva bolsa para limpiadores/as de Edificios Públicos 2022

L’empresa pública Gesquart, crea una borsa per a netejadors i netejadores d’edificis públics, per a cobrir les necessitats de l’empresa pública per als pròxims tres anys, on es valorarà l’experiència professional en activitats relacionada amb neteja d’edificis, aspectes socioeconòmics, formació en igualtat de gènere, valencià, formació específica en matèria de neteja d’edificis, formació de riscos laborals.. entre altres. El termini per a presentació d’instàncies s’obri el 8 de setembre de 2022 i finalitzarà el pròxim 5 d’octubre de 2022.

Tota la informació i els annexos els pots trobar en la pàgina web, en l’apartat d’ocupació, processos oberts, o punxant en el següent enllaç;

Processos oberts

GESQUART TRAURÀ EN BREU UNA BORSA PER A OPERARIS/AS DE NETEJA VIÀRIA

L’empresa pública Gesquart, està confeccionant les bases que regiran l’accés a llocs de treball per a operaris i operàries de neteja viària per al municipi de Quart de Poblet. L’empresa que va traure una borsa a l’octubre de l’any 2019, ha contractat a més de 49 treballadors/as en el període de vigència d’aquesta bossa. L’empresa, està preparant les bases , que seran publicades en breu.

Tota la informació sobre la convocatòria serà publicada en la pàgina web de l’empresa, en el següent enllaç;

Processos oberts